Palvelumme

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita sekä yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Lisäksi kauttamme saatte myös kiinteistönhoitopalvelut.

Valitse palvelu
KUURA PALVELUT OY

KUURA PALVELUT OY

Kuura Palvelut on pääkaupunkiseudulla ja Turun talousalueella kehittyvä ja kasvava, asiakasläheistä siivouspalvelua tuottava yritys. Palvelemme satoja yritysasiakkaita vaativan hygieniatason sairaalakohteista toimisto-, myymälä- ja porrassiivoukseen. Olemme kumppani, joka pitää sanansa, tekee sovitut työt, eikä kyseenalaista asiakkaiden toiveita. Mahdolliset virheet tai unohdukset korjaamme välittömästi.

Olemme kehittäneet organisaatiotamme entistä joustavammaksi asiakkaiden palautteen perusteella. Uskomme, että muutos välittyy asiakkaillemme entistä parempana palveluna!

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Valitse haluamasi palvelu oheisesta valikosta ja tutustu tarkemmin palvelukuvaukseen. Voit myös aina ottaa yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli haluat lisätietoa tarjoamistamme palveluista.

 

Varaa siivousaika verkosta

Tarjoamme uutuutena mahdollisuuden varata siivouspalvelu helposti ja nopeasti verkosta! Tutustu palveluun ja tarjouksiimme alla olevasta linkistä.

TOIMISTOSIIVOUS

TOIMISTOSIIVOUS

Kenelle uskallat luovuttaa toimistosi avaimet?

Meille luottamus on asia joka on ansaittava. Asiakkaan on pystyttävä helposti omin silmin toteamaan ovatko tilat siivottu kuten luvattu. Tehtävämme on huolehtia, että asiakkaamme eivät maksa turhasta tai joudu toimimaan siivousliikkeen ”työnjohtajina”.

Kun olemme pystyneet osoittamaan, että olemme luottamuksen arvoisia, niin asiakassuhde jatkuu perustuen molemminpuoliseen luottamukseen. Siivouspalvelu tuotetaan joka siivouspäivä uudelleen, joten henkilöstömme joutuu ansaitsemaan luottamuksesi päivittäin. Emme voi tuudittautua vanhoihin onnistumisiin vaan olemme jatkuvalla koeajalla ja siksi meidän on aina tehtävä parhaamme!

Kerro meille toiveista ja odotuksistasi, niin katsotaan yhdessä soveltuuko koeaika palvelutuotteemme sinun tarpeisiisi!

Suursiivoukset ammattitaidolla

Vuosipalvelusuunnitelmamme sisältää asiakaskohtaisen ohjelman, jota noudattamalla haluttu siivoustaso toteutetaan. Päivittäissiivouksen lisäksi tarvitaan säännöllistä suursiivousta, kuten lattioiden peruspesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut ym. Näin kiinteistön arvo säilyy, peruskorjaustarve vähenee ja loppukädessä tilojen elinkaari pitenee unohtamatta taloudellista arvoa ja viihtyvyyttä.

Lisää tietoa suursiivouspalvelut-oppaastamme

PORRASSIIVOUS

PORRASSIIVOUS

Vakituiset asiakkaat jo vuodesta 1989

Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella asiakkaitamme ja ottaa palaute vastaan päämääränä kehittää toimintaamme vastaamaan entisestään toiveita ja odotuksia. Voidaankin sanoa, että olemme perehtyneet ja erikoistuneet kiinteistösiivoukseen. Kehittämämme palvelupaketti kiinteistöasiakkaille perustuu selkeisiin pelisääntöihin ja nopeaan reagointiin. Näin siivouspalvelumme on myös tehokkuudeltaan ja hinnaltaan kilpailukykyistä.

 


Suursiivoukset ammattitaidolla

Vuosipalvelusuunnitelmamme sisältää asiakaskohtaisen ohjelman, jota noudattamalla haluttu siivoustaso toteutetaan.
 Päivittäissiivouksen lisäksi tarvitaan säännöllistä suursiivousta, kuten lattioiden peruspesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut ym. Näin kiinteistön arvo säilyy, peruskorjaustarve vähenee ja loppukädessä tilojen elinkaari pitenee unohtamatta taloudellista arvoa ja viihtyvyyttä.

Lisää tietoa suursiivouspalvelut-oppaastamme

MYYMÄLÄSIIVOUS

MYYMÄLÄSIIVOUS

Myymäläsiivous vaatii tekijältään ammattitaitoa ja hyvää silmää. Siivoojilta vaaditaan myös maalaisjärjen käyttöä, jotta tilojen siisti yleisilme tavoittaa myös asiakkaat. Nopea reagointi asiakkaan toiveisiin mahdollistaa palvelun toteutumisen 7 päivänä viikossa.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin kerromme lisää

TERVEYDENHOITOALA

TERVEYDENHOITOALA

Palvelemme korkean hygieniatason asiakkaita, kuten Turun Yliopiston Lääketieteen ja Turun Yliopistollisen Keskussairaalan hammaslääketieteen laitoksia. Monivuotinen yhteistyö on avannut yhtiöllemme uusia mahdollisuuksia palvella myös uusia sairaala- ja terveyspalveluita tuottavia yrityksiä, kuten terveysasemia.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin kerromme lisää

SUURSIIVOUSPALVELUT

TOTAL QUALITY – SUURSIIVOUSPALVELUT

Suursiivoukset liittyvät oleellisesti siivouspalvelun tuottamiseen ja laadun varmistamiseen. oikein toteutettuna niiden avulla voi säästää rahaa ja siirtää jopa kiinteistön peruskorjaustarvetta. Lattioiden peruspesut- ja vahaukset luovat pohjan päivittäissiivouksen onnistumiselle ja tilojen käyttäjien viihtyvyydelle.

Suursiivouspalvelut jaamme 5 ryhmään:

 1. Lattian peruspesut ja vahaukset > Porrastilat
 2. Lattian pintapesut ja hoitokäsittelyt > Kivilattioiden puhdistus ja suojaus
 3. Tekstiilikalusteiden ja mattojen puhdistus
 4. Ikkunanpesut
 5. Muut, kuten seinien pesut, pölyremontit yms.

Lisää tietoa suursiivouspalvelut-oppaastamme

LIUKUPORRASSIIVOUS

LIUKUPORTAIDEN PUHDISTUS

”Puhdistamalla liukuportaat säännöllisesti annat tiloistasi hyvän ensivaikutelman”

Liukuportaiden ja liukukäytävien koneellinen puhdistus poistaa kertyneen irtolian ja kivet, vähentäen häiriöitä ja huoltotarvetta sekä pidentää portaiden käyttöikää. Tosiasia on, että pelkkä päivittäissiivous ei ole riittävä menetelmä pitämään liukuportaat siistinä ja toimintakunnossa. Välillä tarvitaan tehokkaampia siivous- ja puhdistusmenetelmiä aivan kuten huoltotoimiakin.

 

ANNA ASIAKKAALLESI HYVÄ ENSIVAIKUTELMA

Asiakkaan tullessa hotelliin, lentokentälle tai ostoskeskukseen, hän kiinnittää nopeasti huomionsa liukuportaisiin. Mikäli liukuportaat eivät ole puhtaat, niin asiakkaat saavat negatiivisen kuvan myös alueen muiden tilojen hygieenisyydestä ja puhtaudesta. Kyse on siis ensivaikutelmasta.

 

LIUKUPORTAAN PUHDISTUS JA SIIVOUS

Liukuportaan puhdistuksessa on huomioitava kaksi perusasiaa:

 1. Mikäli liukuportaita ei ole aiemmin puhdistettu koneellisesti tai siitä on kauan aikaa, niin ensimmäinen perussiivouskerta vaatii enemmän aikaa
 2. Mikäli liukuportaat on puhdistettu aiemmin säännöllisesti, niin niiden perussiivous on nopeampaa tehdä

Useasti liukuportaat siivotaan imuroimalla tai harjaamalla ja suurimmat tahrat, purkka ym. poistetaan tahranpoistomenetelmillä. Näillä ns. kevyillä menetelmillä ei pystytä saavuttamaan hyvää siisteystasoa ja metallipinta pinttyy ja tummuu. Tilojen käyttö- ja likaantumisasteen mukaan liukuportaat olisi hyvä puhdistaa koneellisesti vähintään 1 – 2 kertaa vuodessa. Imurointi ja tahrojen poisto tulisi tehdä päivittäin/viikoittain huomioiden asiakasvirrat. Perussiivouksen osalta puhdistusaika vaihtelee keskimäärin per liukuporras 2 – 4 tuntiin likaisuuden ja koon mukaan. Viikkosiivous on huimattavasti helpompaa ja nopeampaa mikäli luikuportaat ovat säännöllisesti perussiivottu.

 

KÄYTÄ OIKEITA MENETELMIÄ JA KONEITA

Vielä nykyisinkin liukuportaiden puhdistusta saatetaan tehdä huollon yhteydessä painepesurilla, jolloin portaat laitetaan osiin ja pestään. Menetelmä on aikaa vievä ja vaatii hyvän suojauksen, jotta likaista vettä ei roiskuisi ympäriinsä.

Mielestämme tärkein ja helpoin varuste liukuportaiden puhdistuksessa on kuitenkin juuri niitä varten suunniteltu pesukone, joka on lähempänä ”kuivaa” puhdistusmenetelmää. Menetelmässä pesukoneen vesisäiliö täytetään vedellä ja lisätään tehokas pesuaine. Koneen käyttämät harjat ovat erilaisia – puhtaampien liukuportaiden siivoukseen kuin likaisten pintojen peruspuhdistukseen tarkoitettuja.

Aina ennen pesua liukuportaat on imuroitava huolellisesti, jotta irtoroskat, kivet, pöly, noki eivät haittaa liukuporraspesukoneen toimintaa ja vaikeuta puhdistusta. Konetta käytetään liukuportaiden ollessa käynnissä. Kone huolehtii, että vettä ei pääse portaiden alla olevaan ”rasvamonttuun” ja näin vältetään se, että vesi ja kosteus aiheuttaisivat mahdollisia ongelmia järjestelmään. Tehokas kone ja pesuaineliuos poistavat lian ja tahrat pois metallipinnalta joka kuivuu nopeasti. On suositeltavaa olla käyttämättä sellaista pesuainetta, joka ei kuivu nopeasti tai jättää kalvon. Jotta työ on turvallista ja tehokasta suorittaa, niin työntekijämme työskentelevät pareittain.

Haluatko lisää tietoa tai tarjouksen liukuportaiden koneellisesta pesupalvelusta! Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

ENSIN KERTASIIVOUS JA SITTEN YHTEISTYÖSOPIMUS

Yhteistyösopimus tehdään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä syystä rullaportaiden ensimmäinen puhdistuskerta toteutetaan useasti kertasiivousperiaatteella.

”Ymmärrämme, että asiakas ei heti halua sitoutua vuosisopimukseen ennen kuin on itse todennut ja omin silmin nähnyt, että teemme työmme ja pidämme lupauksemme.”

 

JATKUVA YHTEISTYÖ TAVOITTEENA

Asiakas voi halutessaan tilata Liukuportaan kertasiivouksen. Jatkossa molemmille osapuolille, niin asiakkaalle kuin Kuura Palvelulle, on järkevämpää solmia kustannustehokas vuosisopimus. Asiakkaalle vuosisopimus on AINA edullisempi, koska tiedämme, että yhteistyömme on säännöllistä ja jatkuvaa.

 

5 ASKELTA KOHTI PUHDASTA LIUKUPORRASTA

 1. TARJOUS JA SIIVOUSSUUNNITELMA
 2. LIUKUPORTAAN KONEELLINEN PUHDISTUS
  – Irtolian, kivien ja tahrojen poisto
 3. LAADUN VARMISTAMINEN
  – Lopputuloksen tarkistaminen
 4. LOPPUTULOKSEN DOKUMENTOINTI
  -Valokuvat ennen ja jälkeen, tarvittaessa videointi
 5. VUOSISOPIMUS

Liukuportaiden siivoukseen voidaan myös liittää käsijohteiden puhdistus ja desinfiointi, kaidelasien pesu, helman puhdistus ja kiillotus sekä metallipintojen suojaus. Tarvittaessa käytämme myös höyrypuhdistusmenetelmää.

”Mielestämme asiakkaan tulee saada aina vastine rahoilleen. Tästä syystä sovimme pelisäännöt tarkasti ennen työnsuoritusta”

 

Lisää tietoa suursiivouspalvelut-oppaastamme

HOMESIIVOUS

HOMESIIVOUS

Noudatamme Valtakunnallisten Hometalkoiden hyväksymiä siivousohjeita

Vuosia sitten homeongelmaa ja siitä johtuvia oireita jopa vähäteltiin. Onneksi ajat muuttuvat ja asia otetaan nykyisin vakavasti. Home ja homepöly aiheuttavat merkittäviä terveydellisiä haittoja kiinteistö- ja toimistotilojen käyttäjille, kotitalouksia unohtamatta.

Kaikki työntekijämme ovat läpikäyneet kattavan koulutuksen vastuullisen homesiivouksen taustoista ja perusteista sekä käytännön harjoittelujakson ennen varsinaista työn aloitusta.

Teemme yhteistyötä ASTQ Supply House Oy:n ja Microbe Control Foinland Oy:n kanssa, asiantuntijoina ja kouluttajina toimivat Aaro Seppälä ja Jouko Leppänen. Homesiivoojamme ja muut asiantuntijamme saavat todistuksen käydystä koulutuksesta.
Teemme homesiivouksia alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Salo, Turku ja tarvittaessa koko Suomi.

KIINTEISTÖHUOLTO

KIINTEISTÖHUOLTO

Laadukasta kiinteistöhuoltopalvelua

Kauttamme saatte myös laadukkaat ja kattavat kiinteistöhuollon palvelut. Huoltopalveluun kuuluvat mm. tekniset huoltopalvelut, viheralueiden ja muun ympäristön kuunossapito sekä tilaustyönä tehtävät viheralueiden suunnittelu- ja rakennustyöt.

Kiinteistöpalvelun tuotamme luottokumppaniemme Tapiolan Lämpö Oy:n ja Olarin Huolto Oy:n kanssa.

KOTITALOUKSILLE

KOTITALOUDET

Yksityiskohdista meidät tunnetaan

Mielestämme asiakkaidemme tulee saada täysi vastine maksamastaan palvelusta. Töitä ei voi tehdä ylimalkaisesti, vaan myös yksityiskohtien, kuten nurkkien, hanojen, peilien ym. tulee olla viimeisteltyjä.
Tullessasi sisään asuntoon sinun tulee heti nähdä, että siivoja on tehnyt työnsä. Eteisen matto on imuroitu, kengät järjestelty ja tuoksu on raikas.

Haluatko kodinhoitajan vai siivoojan tai enemmän aikaa perheellesi? Miten vain haluat!

Parhaimmillaan kotisiivous vapauttaa perheen aikaa yhteisiin hetkiin – kotiin on mukava tulla, yleisilme on siisti ja viihtyisä. Sinun ei tarvitse aloittaa viikonloppua siivoamalla ja järjestelemällä, vaan voit käyttää aikaasi ja energiaasi muuhun. Pääset itse helpommalla.

Määritellään työt yhdessä, kirjallisesti

Tiedät aina mistä maksat – ei ylimääräisiä kuluja. Mikäli henkilöstömme huomaa uusia työtarpeita, jotka eivät sisälly sopimukseemme, niin jätämme niistä ehdotuksen päydällesi hyväksyttäväksenn. Seuraavalla keraalla henkilöstömme tekee haluamasi sisätyön sovitusti.

Kauttamme saat myös kotihoitotyöt, kuten tiskauksen, vaatehuollon, nurmikon leikkuut yms.

Artikkelit & vinkit

Tutustu uusimpiin artikkeleihimme tai lue siivousvinkit:

Kuura Palvelut

Kanssamme siivous toimii kuin itsestään. Tehdään teillekin siisti työpaikka tai koti.

 1. 1
  Visiomme

  Me Kuura Palveluissa seuraamme asiakkaan toiveita, tarpeita, asiakastyytyväisyyttä ja siivouspalvelun laatua jatkuvasti. Näin toimimalla voimme kehittää toimintaamme ja palvelujamme aktiivisesti. Filosofiamme mukaisesti haluamme kehittää toimintaamme ja löytää ratkaisuja oppimalla eteen tulevista haasteista muuttaen ne vahvuuksiksi ja näin tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua.

  VISIOMME ON:

  • Tarjota laadukasta ja hinnaltaan kilpailukykyista palvelua
  • Tuottaa palvelumme ekologisesti ja tehokkaasti
  • Reagoida asiakkaidemme toiveisiin ja palautteeseen nopeasti ja hoitaa asiat kuntoon
  • Pitää huolta asiakkaistamme, työntekijäistämme ja yhteistyökumppaneistamme
  • Huolehtia, että henkilöstömme on motivoitunutta, ammattitaitoista, vastuullista ja koulutettua, jotta vaihtuvuus olisi vähäistä
  • Olla turvallinen ja eettinen organisaatio
  • Ylläpitää korkeaa laatukäsitettä henkilöstän ja asiakkaiden parissa sekä nostaa alan arvostusta
  • Tarjota palvelua 100% tyytyväisyystakuulla

 2. 2
  100% palvelutakuu

  Saat rahoillesi täyden 100% vastineen, maksat vain tehdystä työstä ja siivouksen lopputuloksesta!

  • Määrittelemme tarkasti, yhdessä asiakkaan kanssa, millaista siivouspalvelua ja työn lopputulosta, hän haluaa ostaa
  • Mitoitamme työmäärän ja kerromme sen asiakkaalle täysin avoimesti
  • Siivoussopimus, jossa annamme asiakkaalle täyden 100% palvelutakuun
  • Mahdolliset laiminlyönnit ja unohdukset hyvitämme työnä tai euroina
  • Raportoimme poikkeamista ja siitä miten ne on hoidettu

  Onnistunut siivouspalvelu rakentuu tarkkaan laskentaan ja määrittelyihin. Kun olemme asiakkaan kanssa yhdessä sopineet pelisäännöt, niin pystymme helposti seuraamaan palvelun toteutumista. Avoimuus palkitsee kaikkia osapuolia!

 3. 3
  Koulutus

  Motivoitunut siivooja ja ammattitaitoinen työnjohtaja ovat tärkeimmät lenkkimme palvelun toteutuksessa. Luomme työntekijöillemme olosuhteet, joissa on mahdollista onnistua. Esimerkiksi työntekijämme osallistuivat vuoden 2011-2012 aikana siivoustekniseen koulutukseen, jonka kesto oli n. 60 tuntia / työntekijä.

  • Vuonna 2013 aloitettiin kattava asiakaspalvelukoulutus, joka jatkuu edelleen.
  • Kannustamme siivous työntekijöitämme osallistumaan oppisopimus ym. koulutuksiin.
  • Vuoden 2012 jälkeen työntekijöistämme on valmistunut useita ammattilaisia, kuten laitoshuoltaja, merkonomi, johdon erikoisammattitutkinto, palveluohjaaja.
  • Työnjohto opastaa ja auttaa säännöllisesti kentällä ja siivouskohteissa.
  • Työntekijöillämme on mahdollisuus edetä entistä vastuullisempiin tehtäviin.

 4. 4
  Työnjohto ja seuranta

  Osaava työntekijä ja työnjohtaja saa asiat sujumaan ja sovitut työt tehdään ajallaan. Kuurapalvelut tukee työnjohtoa mm. seuraavasti:

  Työnjohdon valvonta-alueet ovat pienemmät

  • Vähemmän siivoojia valvottavana – pienempiä yksiköitä – henkilökohtaisempaa toimintaa
  • Järjestelmä poissaolojen varalta – nimetyt varahenkilöt
  • Autopartiot, jotka auttavat tarvittaessa

  Liikkuva toiminnanohjausjärjestelmä – reaaliaikainen seuranta

  • Tieto missä siivous kohteissa siivoojat ovat paikalla ja milloin työ on tehty
  • Työnjohdon ja muun organisaation kommunikaatio
  • Reagointi poikkeamiin helppoa ja nopeaa
  • Kohteita ei jää siivoamatta ja siivooja paikalla

  Vuosipalvelusuunnitelma

  • Palvelemme suunnitellusti
  • Pelisäännöt on sovittu etukäteen
  • Jokainen tietää missä mennään

 5. 5
  Järjestelmät

  Toimintamme tueksi olemme kehittäneet johtamisjärjestelmän, joka sisältää mm. seuraavia osa-alueita:

  Toiminnan perusteet:

  • Yrityksen ja henkilöstön tavoitteet
  • Toimenkuvat ja toimintaohjeet
  • Organisaatio ja sen kehittäminen
  • Henkilöstön opastus- ja perehdytysohjelmat
  • Henkilöstön koulutus – siivooja, työnjohtaja, asiakaspalvelu

  Tuotanto:

  • Johtaminen
  • Asiakaspalvelu
  • Asiakasperehdytys ja tiedotus
  • Laadunvarmistus
  • Laadun kehittäminen – siivous, palvelu
  • Tilastot: tulosten seuranta ja niihin reagointi

  Tuotannon johtaminen ja tehokkuus

  Johtamisjärjestelmää ohjaa tuotannonohjausjärjestelmä, jonka kehittämiseen olemme osallistuneet jo vuodesta 2002. Järjestelmä sisältää palveluyrityksen tuotannonohjaukseen tarvittavat toiminnot, kuten CRM, HRM, tekemisen hallinnan, työtuntien seurannan, prosessien ja projektien hallinnan, työtilaukset, dokumenttien hallinnan, taloushallinnon.

 6. 6
  Ekologisuus

  Kuura Palvelut rakentaa tulevaisuutta kohti Ekologista tehokkuutta, huomioiden ympäristön hyvinvoinnin.

  Palvelukonsepti ja tehokas toiminnanohjaus – lisäksi panostamme mm. seuraaviin asioihin:

  • Suunnitteluun ja organisointiin
  • Ekologisiin pesuaineisiin, välineisiin, menetelmiin ja koneisiin
  • Jätteiden lajitteluun ja kuljetukseen
  • Energiatehokkaisiin siivouslaitteisiin ja koneisiin
  • Logistiikkaan – varastointiin
  • Henkilöstön tehokkuuteen ja liikkumiseen
  • Tietotekniikkaan; ei turhia käyntejä vaan täsmällistä toimintaa – seurantajärjestelmä
  • Henkilöstön opastus ja perehdytys – siivous, työnjohto, asiakaspalvelu
  • Palvelulupaus velvoittaa – takuu työstä ja palvelusta

  Voit kauttamme vaikuttaa Ekologisuuteen – Ekologinen siivouspalvelu. Olemalla tehokkaita siirrämme säästöt suoraan palvelun hintaan – maksat siis toteutuneesta työstä ja lopputuloksesta – ei turhista lupauksista.

  Yhdessä voimme pienentää hiilijalanjälkeä!

  Lisätietoja ekologisista ratkaisuistamme ja miten niiden avulla on käytännön tasolla pystytty vaikuttamaan palvelun laatuun, asiakastyytyväisyyteen, henkilöstön motivaatioon, pysyvyyteen, kustannuksiin saatte asiakaspalvelustamme.