Liukuporrassiivous

Liukuportaiden siivous ammattilaisilta

Soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

 

Liukuporrassiivous, Helsinki, Espoo ja Vantaa

Anna asiakkaallesi hyvä ensivaikutelma ja luota liukuporrassiivous ammattilaisille!

Asiakkaan tullessa hotelliin, lentokentälle tai ostoskeskukseen, hän kiinnittää nopeasti huomionsa liukuportaisiin. Mikäli liukuportaat eivät ole puhtaat, niin asiakkaat saavat negatiivisen kuvan myös alueen muiden tilojen hygieenisyydestä ja puhtaudesta. Kyse on siis ensivaikutelmasta.

5 ASKELTA KOHTI PUHDASTA LIUKUPORRASTA

 • TARJOUS JA SIIVOUSSUUNNITELMA
 • LIUKUPORTAAN KONEELLINEN PUHDISTUS
  Irtolian, kivien ja tahrojen poisto
 • LAADUN VARMISTAMINEN
  Lopputuloksen tarkistaminen
 • LOPPUTULOKSEN DOKUMENTOINTI
  Valokuvat ennen ja jälkeen, tarvittaessa videointi
 • VUOSISOPIMUS

Liukuportaiden siivoukseen voidaan myös liittää käsijohteiden puhdistus ja desinfiointi, kaidelasien pesu, helman puhdistus ja kiillotus sekä metallipintojen suojaus. Tarvittaessa käytämme myös höyrypuhdistusmenetelmää.

Mielestämme asiakkaan tulee saada aina vastine rahoilleen. Tästä syystä sovimme pelisäännöt tarkasti ennen työnsuoritusta. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Liukuportaan puhdistus ja siivous

Liukuportaan puhdistuksessa on huomioitava kaksi perusasiaa:

 1. Mikäli liukuportaita ei ole aiemmin puhdistettu koneellisesti tai siitä on kauan aikaa, niin ensimmäinen perussiivouskerta vaatii enemmän aikaa
 2. Mikäli liukuportaat on puhdistettu aiemmin säännöllisesti, niin niiden perussiivous on nopeampaa tehdä

Useasti liukuportaat siivotaan imuroimalla tai harjaamalla ja suurimmat tahrat, purkka ym. poistetaan tahranpoistomenetelmillä. Näillä ns. kevyillä menetelmillä ei pystytä saavuttamaan hyvää siisteystasoa ja metallipinta pinttyy ja tummuu.

Tilojen käyttö- ja likaantumisasteen mukaan liukuportaat olisi hyvä puhdistaa koneellisesti vähintään 1 – 2 kertaa vuodessa. Imurointi ja tahrojen poisto tulisi tehdä päivittäin/viikoittain huomioiden asiakasvirrat. Perussiivouksen osalta puhdistusaika vaihtelee keskimäärin per liukuporras 2 – 4 tuntiin likaisuuden ja koon mukaan. Viikkosiivous on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, mikäli luikuportaat ovat säännöllisesti perussiivottu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Käytämme oikeita menetelmiä ja koneita

Vielä nykyisinkin liukuportaiden puhdistusta saatetaan tehdä huollon yhteydessä painepesurilla, jolloin portaat laitetaan osiin ja pestään. Menetelmä on aikaa vievä ja vaatii hyvän suojauksen, jotta likaista vettä ei roiskuisi ympäriinsä.

Mielestämme tärkein ja helpoin varuste liukuportaiden puhdistuksessa on painepesurin sijaan juuri liukuportaita varten suunniteltu pesukone, joka on lähempänä ”kuivaa” puhdistusmenetelmää. Menetelmässä pesukoneen vesisäiliö täytetään vedellä ja lisätään tehokas pesuaine. Koneen käyttämät harjat ovat erilaisia – puhtaampien liukuportaiden siivoukseen kuin likaisten pintojen peruspuhdistukseen tarkoitettuja.

Aina ennen pesua liukuportaat on imuroitava huolellisesti, jotta irtoroskat, kivet, pöly, noki eivät haittaa liukuporraspesukoneen toimintaa ja vaikeuta puhdistusta. Konetta käytetään liukuportaiden ollessa käynnissä. Kone huolehtii, että vettä ei pääse portaiden alla olevaan ”rasvamonttuun” ja näin vältetään se, että vesi ja kosteus aiheuttaisivat mahdollisia ongelmia järjestelmään. Tehokas kone ja pesuaineliuos poistavat lian ja tahrat pois metallipinnalta, joka kuivuu nopeasti. On suositeltavaa olla käyttämättä sellaista pesuainetta, joka ei kuivu nopeasti tai jättää kalvon. Jotta työ on turvallista ja tehokasta suorittaa, niin työntekijämme työskentelevät pareittain.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Haluamme tarjota laadukasta palvelua

Palvelumme kulmakivi on osaava ja motivoitunut henkilökunta, jota tuemme jatkuvalla koulutuksella. Tutustu toimintaamme tarkemmin alla olevilla videoilla.

Tutustu yritykseemme ja tapaamme kehittää toimintaamme.

Palvelumme perustuvat toimintasuunnitelmaan, jolla suunnittelemme ja seuraamme onnistumistamme.

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Yrityksille

Kauttamme saatte kattavat siivouspalvelut kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Pyydä tarjous »

Taloyhtiöille

Taloyhtiölle yleisten tilojen siivouspalvelut, porrassiivouksen ja ikkunoiden pesut.

Pyydä tarjous »

Rakennus­siivoukset

Rakennusaikaiset siivoukset sekä rakennusten loppusiivoukset.

Pyydä tarjous »

Suursiivous­palvelut

Suur- ja erikoissiivoukset sekä tilaustyöt vankalla ammattitaidolla.

Pyydä tarjous »

Homesiivous

Erikoiskoulutettu henkilöstömme hoitaa homesiivouksen perusteellisesti ja vastuullisesti.

Pyydä tarjous »

Sivukartta