Toimistosiivous

Siisti ja viihtyisä työympäristö joka päivä

Soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

 

Toimistosiivous, Helsinki, Espoo ja Vantaa

Toimistosiivous on palvelu joka voidaan tehdä aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimistosiivous meiltä luotettavan ja osaavan henkilökunnan toimesta. Toimistosiivous on tärkeä ylläpitämään viihtyvyyttä ja tervellistä työympäristöä.Toimistosiivous luotettavasti alueilla Helsinki, Espoo ja Vantaa. Pohditko, mistä löytyy siivouksen ammattilainen, jolle uskaltaisit luovuttaa toimistosi avaimet? Meille luottamus on kunnia-asia ja aloitamme joka päivä puhtaalta pöydätä sen ansaitaksemme. Kilpailuta toimistosiivous ja pyydä meiltä tarjous!

Meiltä toimistosiivous laadukkaasti ammattilaisten toimesta. Teemme työt siten, että pystyt helposti itse seuraamaan työn sovittua toteutumista ja toivottua laatua. Meillä et maksa turhasta tai joudu muistuttelemaan siivoojia sovittujen tehtävien toteuttamisesta! Suhtaudumme luottamukseen vakavuudella – haluamme joka päivä osoittaa ammattitaitomme uudelleen. Vasta, kun olemme osoittaneet olevamme luottamuksenne arvoisia, asiakassuhde jatkuu molemminpuoliseen luottamukseen perustuen. 

Kerro meille toiveista ja odotuksistasi, niin katsotaan yhdessä, olemmeko teille sopiva kumppani! Tarjoamme toimistosiivousta kaikkiin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Suursiivoukset säännöllisin väliajoin

Vuosipalvelusuunnitelmamme sisältää asiakaskohtaisen ohjelman, jota noudattamalla haluttu siivoustaso toteutetaan. Päivittäissiivouksen lisäksi tarvitaan säännöllistä suursiivousta, kuten lattioiden peruspesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut ym. Näin kiinteistön arvo säilyy, peruskorjaustarve vähenee ja loppukädessä tilojen elinkaari pitenee unohtamatta taloudellista arvoa ja viihtyvyyttä.

Lue lisää täältä »

Haluamme tarjota laadukasta palvelua

Palvelumme kulmakivi on osaava ja motivoitunut henkilökunta, jota tuemme jatkuvalla koulutuksella. Tutustu toimintaamme tarkemmin alla olevilla videoilla.

Tutustu yritykseemme ja tapaamme kehittää toimintaamme.

Palvelumme perustuvat toimintasuunnitelmaan, jolla suunnittelemme ja seuraamme onnistumistamme.

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Yrityksille

Kauttamme saatte kattavat siivouspalvelut kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Pyydä tarjous »

Taloyhtiöille

Taloyhtiölle yleisten tilojen siivouspalvelut, porrassiivouksen ja ikkunoiden pesut.

Pyydä tarjous »

Rakennus­siivoukset

Rakennusaikaiset siivoukset sekä rakennusten loppusiivoukset.

Pyydä tarjous »

Suursiivous­palvelut

Suur- ja erikoissiivoukset sekä tilaustyöt vankalla ammattitaidolla.

Pyydä tarjous »

Homesiivous

Erikoiskoulutettu henkilöstömme hoitaa homesiivouksen perusteellisesti ja vastuullisesti.

Pyydä tarjous »

Sivukartta