Liukuporrassiivous

Huolellinen siivous takaa parhaan lopputuloksen

Soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensitilassa!

 

Liukuporrassiivous, Turku ja koko Varsinais-Suomi

Puhdistamalla liukuportaat säännöllisesti annat tiloistasi hyvän ensivaikutelman.

Liukuportaiden ja liukukäytävien koneellinen puhdistus poistaa kertyneen irtolian ja kivet, vähentäen häiriöitä ja huoltotarvetta sekä pidentää portaiden käyttöikää. Tosiasia on, että pelkkä päivittäissiivous ei ole riittävä menetelmä pitämään liukuportaat siistinä ja toimintakunnossa. Välillä tarvitaan tehokkaampia siivous- ja puhdistusmenetelmiä aivan kuten huoltotoimiakin.

Ensin kertasiivous ja sitten yhteistyösopimus

Yhteistyösopimus tehdään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Tästä syystä rullaportaiden ensimmäinen puhdistuskerta toteutetaan useasti kertasiivousperiaatteella.

”Ymmärrämme, että asiakas ei heti halua sitoutua vuosisopimukseen ennen kuin on itse todennut ja omin silmin nähnyt, että teemme työmme ja pidämme lupauksemme.”

Jatkuva yhteistyö taivoitteena

Asiakas voi halutessaan tilata Liukuportaan kertasiivouksen. Jatkossa molemmille osapuolille, niin asiakkaalle kuin Kuura Palvelulle, on järkevämpää solmia kustannustehokas vuosisopimus. Asiakkaalle vuosisopimus on AINA edullisempi, koska tiedämme, että yhteistyömme on säännöllistä ja jatkuvaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Käytämme oikeita menetelmiä ja koneita

Vielä nykyisinkin liukuportaiden puhdistusta saatetaan tehdä huollon yhteydessä painepesurilla, jolloin portaat laitetaan osiin ja pestään. Menetelmä on aikaa vievä ja vaatii hyvän suojauksen, jotta likaista vettä ei roiskuisi ympäriinsä.

Mielestämme tärkein ja helpoin varuste liukuportaiden puhdistuksessa on painepesurin sijaan juuri liukuportaita varten suunniteltu pesukone, joka on lähempänä ”kuivaa” puhdistusmenetelmää. Menetelmässä pesukoneen vesisäiliö täytetään vedellä ja lisätään tehokas pesuaine. Koneen käyttämät harjat ovat erilaisia – puhtaampien liukuportaiden siivoukseen kuin likaisten pintojen peruspuhdistukseen tarkoitettuja.

Aina ennen pesua liukuportaat on imuroitava huolellisesti, jotta irtoroskat, kivet, pöly, noki eivät haittaa liukuporraspesukoneen toimintaa ja vaikeuta puhdistusta. Konetta käytetään liukuportaiden ollessa käynnissä. Kone huolehtii, että vettä ei pääse portaiden alla olevaan ”rasvamonttuun” ja näin vältetään se, että vesi ja kosteus aiheuttaisivat mahdollisia ongelmia järjestelmään. Tehokas kone ja pesuaineliuos poistavat lian ja tahrat pois metallipinnalta, joka kuivuu nopeasti. On suositeltavaa olla käyttämättä sellaista pesuainetta, joka ei kuivu nopeasti tai jättää kalvon. Jotta työ on turvallista ja tehokasta suorittaa, niin työntekijämme työskentelevät pareittain.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Haluamme tarjota laadukasta palvelua

Palvelumme kulmakivi on osaava ja motivoitunut henkilökunta, jota tuemme jatkuvalla koulutuksella. Tutustu toimintaamme tarkemmin alla olevilla videoilla.

Tutustu yritykseemme ja tapaamme kehittää toimintaamme.

Palvelumme perustuvat toimintasuunnitelmaan, jolla suunnittelemme ja seuraamme onnistumistamme.

Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluita yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Yrityksille

Kauttamme saatte kattavat siivouspalvelut kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Pyydä tarjous »

Taloyhtiöille

Taloyhtiölle yleisten tilojen siivouspalvelut, porrassiivouksen ja ikkunoiden pesut.

Pyydä tarjous »

Rakennus­siivoukset

Rakennusaikaiset siivoukset sekä rakennusten loppusiivoukset.

Pyydä tarjous »

Suursiivous­palvelut

Suur- ja erikoissiivoukset sekä tilaustyöt vankalla ammattitaidolla.

Pyydä tarjous »

Homesiivous

Erikoiskoulutettu henkilöstömme hoitaa homesiivouksen perusteellisesti ja vastuullisesti.

Pyydä tarjous »

Sivukartta